Donderdag 22-3

MC1 speelt met Pinksteren de Jeugd Europacup voor Clubteams in Surbiton, Verenigd Koninkrijk.

Steun de meiden en koop een lot voor de grote loterij op ZONDAG 15 april 2018. De opbrengst van deze loterij komt ten goede aan MC1 om zo om deelname aan dit toernooi te kunnen bekostigen.

Maak o.a. kans op een uur rijden i ... Lees meer

Nieuwsafbeelding
Donderdag 15-3

Het moment is aangebroken waarop we onze leden, vrijwilligers en supporters kunnen vertellen dat tijdens de bijzondere ALV van 29 mei 2018 de heer Rob Almering voorgedragen zal worden als nieuwe voorzitter van onze club. Bij benoeming zal hij dan de voorzittershamer overnemen van Mieke van den Akker-Lathouwers.

Twaalf jaar voorzit ... Lees meer

Vrijdag 16-3

In de meivakantie vindt er een driedaags top kamp plaats op Hockeyclub 's-Hertogenbosch. Onder leiding van de Onfire Hockey Support trainers zal het kamp plaats vinden van 30 april t/m 2 mei van 09.30-15.30 uur.
Het kamp is voor kinderen in de leeftijd van 7-16 jaar en voor alle niveaus! Wil je samen met ons 3 dagen ONFIRE zijn, train ... Lees meer

Nieuwsafbeelding
Vrijdag 23-3

Heren 1 heeft gisteren in de halve finale in en tegen Amsterdam gewonnen. Na een 2-2 eindstand nam uiteindelijk HCDB de shoot-outs beter en wist ook Maurits Visser zich met 2 shoot-out stops te onderscheiden. De finale zal gespeeld worden 3 mei tegen Pinoke dat ook Hurley versloeg na 2-2 eindstand en shoot-outs. ... Lees meer

Dinsdag 13-3

Start je vakantie met de Nationale Hockeykampen op HC ‘s-Hertogenbosch.

In de meivakantie (30 april t/m 2 mei) kan jij als hockeyliefhebber van 6 t/m 14 jaar optimaal genieten. Gedurende de meivakantie geniet je van Nationale Hockey-, Tophockey- en Sport & Spelkampen.

Tijdens de kampen word jij uitgedaagd me ... Lees meer

Nieuwsafbeelding