Woensdag 15-8

Het mag dan wel zomer zijn en de competitie even stil liggen maar dat wil niet zeggen dat er niet wordt gehockeyed. Een flinke aantal dames lieten zich in Oranje tenue op diverse plaatsen in Europa gelden.
De ORANJE dames zijn, en dat zal niemand ontgaan zijn, WERELDKAMPIOEN geworden in Londen.

  ... Lees meer

Nieuwsafbeelding
Woensdag 15-8

Heren 1 speelt zowel donderdag als zaterdag in de voorrondes van de ABNAMRO cup. Meer informatie  over de voorbereiding van Heren 1 en het programma vindt je hier
De organisatie het toernooi heeft de meespelende clubs gevraagd of er binnen de club  nog jongens en meisjes zijn die het leuk vinden om ballenjongen of -mei ... Lees meer

Dinsdag 14-8

De enige echte mascotte van HCDB, de BOSSCHE BULL, zoekt versterking!
Wie o wie lijkt het iets om bij de thuiswedstrijden van Dames 1 en Heren 1 (en bij bijzondere evenementen) in het pak van de Bossch Bull te kruipen en de teams te begeleiden tijdens de line-up?
Voor aanmelden of informatie, bel naar Bob via 06-1158773 ... Lees meer

Nieuwsafbeelding
Dinsdag 14-8

Heren 1 is al tijdje bezig met hun  oefenprogramma  en lijken klaar voor een interessant seizoen.
Ook waren er diverse topjeugd- en Heren 1 spelers op Europees niveau actief...
Jong ORANJE :  Jasper Tukkers behaalde met Jong Oranje GOUD op het 6-landen toernooi in Antwerpen.
Nederland ... Lees meer

Nieuwsafbeelding
Woensdag 8-8

HC 's-Hertogenbosch organiseert op 18-8-2018 de eerste Pre-seasonal GOALIE CLINIC. Een keepers clinic ter voorbereiding op het nieuwe seizoen.
De organisatie en ondersteuning wordt verzorgd door de HCDB Keeperschool, Pan-Na Goalies, Drijver Goalie Academy en Verbunt Hockey.
De Pre-seasonal is een clinic voor iedereen ... Lees meer

Donderdag 7-6

Van donderdag 21 juni tot medio augustus, kan je iedere donderdagavond ZOMERAVONDHOCKEY spelen.
Verzamelen om 20.00 uur en start wedstrijdjes 6 tegen 6 om 20.15 uur.
Aanmelden mag via zomeravondhockey@hcdenbosch.nl maar hoeft niet. Sluit gezellig aan en ga fit de zomer door. ... Lees meer

Nieuwsafbeelding
Dinsdag 14-8

Dames 1 speelt komend weekend twee oefenduels ter voorbereiding op de start van de competitie. Op vrijdagavond staat Laren op het programma, waarna er op zondag tegen Hurley wordt geoefend.
De ploeg van Raoul Ehren speelde afgelopen zondag al het eerste oefenpotje tegen hdm. Op Den Bosch werd het 4-2 voor de gasten. In totaal oefent ... Lees meer

Nieuwsafbeelding
Maandag 13-8

Al op 24 juli stond de eerste training gepland, dus inmiddels is ons Heren 1 al een tijdje bezig met zijn oefenprogramma. De internationale spelers hebben zich inmiddels bij de selectie gevoegd en ze zijn nu in full swing!

Jasper Tukkers behaalde met Jong Oranje goud op het 6-landen toernooi in Antwerpen en Laurens van Le ... Lees meer

Nieuwsafbeelding
Zondag 12-8

Het LG-hockey bestaat dit jaar alweer 12 jaar en het team blijft zich steeds verder uitbreiden. Daarom zijn wij op zoek naar extra trainers die affiniteit hebben met deze doelgroep en ons willen helpen.

Onze trainingsgroep bestaat uit 22 spelers in de leeftijd van 9 tot 37 jaar.

Wij trainen iedere woensdag van ... Lees meer

Nieuwsafbeelding
Dinsdag 7-8

Schrijf je dan NU nog snel in voor het ONFIRE hockeykamp op HC ’s-Hertogenbosch dat plaatsvindt van 13-17 augustus aanstaande. We hebben nog een paar plekken vrij!

5 dagen lang vooral bezig zijn met het verbeteren van je technische vaardigheden onder begeleiding van onze toptrainers. Zodat jij met nieuw geleerde of betere techni ... Lees meer

Vrijdag 13-7

De contributies voor seizoen 2018/2019 zijn vastgesteld.

Er vindt een kleine indexatie plaats ter dekking van inflatie en stijging van huur van onze hockeyvelden, gemeentelijke belastingen, verzekering en onderhoud van ons complex.

Dit resulteert concreet in een verhoging van de contributies van € 7,00 tot ... Lees meer

Nieuwsafbeelding
Dinsdag 10-7

Vorig week hadden we de laatste Eet Mee Met VLOG geplaatst. 
Wij hopen dat iedereen zijn receptenboek heeft vol gespaard met alle receptenstickers. Totaal waren er 36 (!) recepten van de spelers van Heren en Dames 1. Mis je er nog een paar?  Kijk dan snel of achter de bar nog ontbrekende stickers aanwezig zijn.  ... Lees meer

Nieuwsafbeelding