Vrijdag 20-4

Aan alle jongens A, B en C-jeugdteams,
Op 3 mei 2018 wordt de eerste Gold Cupfinale gespeeld tussen HC ’s-Hertogenbosch en Pinoké. Deze bekerfinale vindt plaats op het prachtige complex van HC ’s-Hertogenbosch.
Om van deze finaledag een groot hockeyfeest te maken, organiseert HC ’s-Hertogenbosch het GOLDCU ... Lees meer

Nieuwsafbeelding
Woensdag 18-4

Onze club is er trots op te mogen aankondigen dat Sébastien Dockier komend seizoen weer te bewonderen is in het zwart-geel van HC ’s-Hertogenbosch

Dockier komt momenteel uit voor het Belgische Beerschot T.H.C maar speelde daarvoor drie seizoenen voor onze club.

Sébastien Dockier:
"Komend ... Lees meer

Nieuwsafbeelding
Maandag 16-4

Heren 1 heeft zich voor komend seizoen versterkt met Loïc van Doren. De 21-jarige doelverdediger zal de overstap maken vanuit het Belgische KHC Dragons. Loic is tweede keeper van het Belgische team en maakt deel uit van de trainingsgroep voor het WK dat later dit jaar in India gespeeld wordt. Hij kiest voor onze club omdat hij een volgende stap ... Lees meer

Nieuwsafbeelding
Woensdag 11-4

Onze club heeft overeenstemming bereikt met Jelle Galema om de komende drie seizoenen uit te komen voor ons vaandelteam Heren 1.

Jelle Galema komt over van Oranje Rood. Onder meer met het vastleggen van Jelle wordt de selectie competitiever en zet het team een belangrijke stap om het gat met de topteams definitief te dichten. ... Lees meer

Nieuwsafbeelding
Woensdag 4-4

Op 2e pinksterdag, maandag 21 mei,  zal het supergezellige RABO Familietoernooi plaatsvinden! 
Een nieuwe datum voor een als vanouds gezellig sportief familie evenement.  Doe je weer mee met jouw familie ? Verzamel dan al je hockeyende familieleden en vrienden en geef je op voor deze leuke en gezellige hockeydag op H ... Lees meer

Nieuwsafbeelding
Dinsdag 13-3

Start je vakantie met de Nationale Hockeykampen op HC ‘s-Hertogenbosch.

In de meivakantie (30 april t/m 2 mei) kan jij als hockeyliefhebber van 6 t/m 14 jaar optimaal genieten. Gedurende de meivakantie geniet je van Nationale Hockey-, Tophockey- en Sport & Spelkampen.

Tijdens de kampen word jij uitgedaagd met le ... Lees meer

Nieuwsafbeelding
Maandag 9-4

HC 's-Hertogenbosch vindt het belangrijk dat iedereen zich op de club thuis voelt en kan sporten in een veilige omgeving: Plezier beleven in je sport, samen met je elftalgenoten, coach, trainer, scheidsrechters, mede-vrijwilligers, supporters langs de lijn en de gasten die wij op onze club ontvangen.  Je prettig en veilig voelen en je ... Lees meer

Nieuwsafbeelding
Zaterdag 24-3

Hockeyliefhebbers kunnen alle hoofdklasse-spelers plus de Nederlandse internationals sparen in het officiële KNHB Hoofdklasse Hockey Stickeralbum.

De albums en de stickers zijn gedurende de hele tweede helft van de competitie verkrijgbaar achter de bar. 
Het bedrijf Stickr lanceerde vorig jaar de eerste editie ... Lees meer

Nieuwsafbeelding
Woensdag 18-4

Op 5 mei (en wellicht ook 6 mei) aanstaande zijn de halve finales van de Play Offs van Dames 1. De start van de wedstrijden zal rond 12:15 uur zijn.
Om dit alles te organiseren, kunnen we alle hulp gebruiken.
Wat zoeken we : - scanners bij de ingang om de toegangsbewijzen te scannen; - ondersteuning bij de ... Lees meer

Nieuwsafbeelding
Dinsdag 17-4

HC 's-Hertogenbosch organiseert op 18-8-2018 de eerste Pre-seasonal GOALIE CLINIC. Een keepers clinic ter voorbereiding op het nieuwe seizoen. 
De organisatie en ondersteuning wordt verzocht door de HCDB Keeperschool,  Pan-Na Goalies, Drijver Goalie Academy en Verbunt Hockey.
De Pre-seasonal is een clinic ... Lees meer

Zaterdag 7-4

In de meivakantie vindt er een driedaags top kamp plaats op Hockeyclub 's-Hertogenbosch. Onder leiding van de Onfire Hockey Support trainers zal het kamp plaats vinden van 30 april t/m 2 mei van 09.30-15.30 uur.
Het kamp is voor kinderen in de leeftijd van 7-16 jaar en voor alle niveaus! Wil je samen met ons 3 dagen ONFIRE zijn, trai ... Lees meer

Nieuwsafbeelding
Vrijdag 6-4

Dear HCDB fans!
We are really looking forward to welcoming you to Surbiton Hockey Club for the EuroHockey Club Cup, Women from 17th to 20th May 2018.  
You can buy regular tickets and for the VIP day on Sunday 20th May.
Buy tickets using the below link:  https://www.seetickets.co ... Lees meer

Nieuwsafbeelding