9-2-2018
AL

Actie Vriendenloterij 15 februari

Nieuwsafbeelding
In navolging van Heren 1 zal ook het voltallig Dames 1 een belavond organiseren voor de Vriendenloterij om via de lotenverkoop geld in te zamelen voor de (breedte) jeugdhockey opleiding van HCDB.

Met deze actie willen wij de clubwens, extra inkomsten genereren voor de jeugdhockeyopleiding, vervullen. We zijn een goede weg ingeslagen met de verbetering van onze jeugdhockeyopleiding maar we zijn er nog niet. Daar is nog steeds veel geld voor nodig en jij kunt ons daarbij helpen!

Op donderdag 15 februari tussen 19.30 en 21.30 kun je een telefoontje verwachten van ons belteam met de vraag mee te spelen met de VriendenLoterij voor HCDB.


Het is de moeite meer dan waard, want:
- De helft van jouw lotprijs gaat direct naar onze jeugdhockeyopleiding;
- Als deelnemer van de VriendenLoterij maak je maandelijks kans op fantastische prijzen;
- De VriendenLoterij keert tijdens de Samen voor je Club actie extra geldbedragen uit aan de vijf clubs die de meeste loten hebben verkocht. Laten we dus gaan voor zoveel mogelijk loten, om zo extra geld voor de club te winnen

Hoe meer loten we verkopen, hoe sneller we onze jeugdhockeyopleiding kunnen optimaliseren. Houd je telefoon op 15 februari extra in de gaten!

We zijn een hele grote club met ongeveer 2600 leden. Natuurlijk kunnen we niet iedereen op 1 avond bellen. Wil je toch graag deze actie ondersteunen en tegelijkertijd kans maken op mooie prijzen bel dan op 15 februari naar onze

Vriendenloterij HOTLINE:

     +31 738999550

(tussen 19.00 en 21.30 en natuurlijk gratis!)

Volg deze actie ook op Social Media!! @hchertogenbosch @hcdenboschdames1 (insta), HCDBDAMES1 (twitter)