Maandag 18-10

Wil je meedoen aan de clinic van onze Heren 1 & Dames 1? Een dag waarop jij van de beste hockeyers ter wereld training gaat krijgen. Ben jij klaar om veel te leren en handtekeningen te scoren?
Voor wie: Jeugdspelers en -keepers van 6 t/m 17 jaar uit heel Nederland.
Tijden:  Van 10.00 uur tot 11.30 (door Heren 1) u ... Lees meer

Nieuwsafbeelding
Donderdag 14-10

Met trots melden we dat ons voornemen om onze tribune te vernoemen naar de vorig jaar op 66-jarige leeftijd onverwacht overleden oud-voorzitter Rob Campbell tijdens de afgelopen ALV unaniem is goedgekeurd! Binnenkort zullen we dit officieel maken en heet vanaf dan onze tribune de 'Rob Campbell tribune'!
Rob Campbell (66) was sinds 1961 ... Lees meer

Nieuwsafbeelding
Maandag 18-10

Zin om te borrelen, te dansen en met de voetjes van de vloer te gaan icm met het thema Halloween? Op 31 oktober vanaf 16:00 uur organiseert onze evenementencommissie een Halloween Party met DJ Ramo!
Zorg dat je erbij bent!
Gratis toegang en verplichte corona check.

... Lees meer

Nieuwsafbeelding
Donderdag 23-9

Vanaf 25 september jl., zijn er nieuwe regels voor wat betreft het CoronaToegangBewijs (CTB). 
Voor de clubhuizen en kantines in de sport zijn er een aantal uitzonderingen en spelregels opgesteld, zo ook voor ons complex en clubhuis. 
Sinds zaterdag 25 september gelden de volgende regels:
Wel  ... Lees meer

Nieuwsafbeelding
 
 
 
Zaterdag 23-10

Beste jeugdleden,    Heb jij deze herfstvakantie wel zin om te trainen maar je team is niet compleet? Kom dan donderdag 28 oktober naar de Hockeyclub van 12.00 tot 14.00 uur.   Voor de D tot met de A jeugd bieden we deze middag een leuke training aan. We gaan lekker aan de slag met techniek en diverse spelvormen. 
... Lees meer

Nieuwsafbeelding
Donderdag 30-9

In de herfstvakantie (ma 25 oktober t/m zo 31 oktober) zijn er officieel geen trainingen voor senioren-, breedte (plus)- en jongste jeugd teams. 
Toch trainen? Mocht je toch willen trainen dan kan dit. De voorwaarde is dat je als team je eigen trainer regelt. Een leuke mogelijkheid om als coach of ouder ook een keer je eigen jeu ... Lees meer

Nieuwsafbeelding
Vrijdag 27-8

Het seizoen voor Dames en Heren 1 gaat weer officieel beginnen op 12 september. Ook nu is er weer een indeling gemaakt voor ballenmeisjes en -jongens. De teams voor deze taak zijn MC1, MC2, MC3, JC1, JC2 en JC3. 
Het overzicht staat in de bijlage. Zet de dagen dat je ingedeeld staat in je agenda en zorg dat je 45 - 30 minuten van ... Lees meer

Nieuwsafbeelding