Zondag 29-11

Tijdens de afgelopen ALV van 13 oktober, is een aantal portefeuilles overgedragen aan nieuwe bestuursleden. De portefeuille breedtesport junioren en mini’s van Hockeyclub ‘s-Hertogenbosch is overgedragen aan Ben Wienk. Met een gerust hart en vol trots!
Dit is een mooi moment om de afgelopen 6 jaar eens op een rijtje te zetten. De afgel ... Lees meer

Nieuwsafbeelding
Dinsdag 24-11

We zien elkaar erg weinig in deze vreemde tijden, onze ouders kunnen niet langs de lijn staan maar gelukkig zijn er nog allerlei hockeyactiviteiten op onze mooie club. Er wordt getraind (sinds gisteren ook weer door de senioren), er zijn onderlinge wedstrijden, er zijn jarige teamgenoten en tja, vast en zeker nog veel meer!
Laat iedereen ... Lees meer

Nieuwsafbeelding
Donderdag 19-11

Zoals we al eerder aan jullie communiceerden, gaat de zaalcompetitie dit seizoen helaas niet door. Ook de midwintercompetitie van de KNHB valt door de geldende richtlijnen in het water.   Wij willen natuurlijk graag onze leden zo veel mogelijk gelegenheid geven te blijven sporten in de komende maanden. Want sportief bezig zijn en o ... Lees meer

Nieuwsafbeelding
Maandag 26-10

De nieuwste informatie van de Rijksoverheid omtrent testen en quarantaine is toegevoegd aan de COVID19-informatie op onze website.
... Lees meer

Nieuwsafbeelding
 
 
Zondag 29-11

De zestallen JE3 en ME6 mochten deze week voor de tweede keer achter elkaar de strijd aangaan. Omdat de meiden met te weinig waren, besloten we teams te mixen. Dat zorgde voor een hele leuke dynamiek. 
Dat de pieten daarnaast ook nog een presentje hadden achter gelaten, was een geweldige afsluiting! ... Lees meer

Nieuwsafbeelding
Dinsdag 24-11

Het is ook deze winter weer mogelijk om met je team fit te blijven met een WinterFIT-programma. Het WinterFIT-programma loopt gedurende de hele winterstop en jullie bepalen als team hoeveel trainingen je wilt afnemen. 
Eén van onze master trainers staat wekelijks voor jullie klaar om in de trainingszaal onder de tribune e ... Lees meer

Nieuwsafbeelding
Dinsdag 24-11

Sinds de corona maatregelen van kracht zijn, hebben we de gele containers en dat traint heel erg fijn. Lekker veel pionnen, paaltjes, ladders en ballen, Veel meer dan we ooit tevoren hadden. Met maar liefst vier kratten per veld,  Dat zijn 840 ballen op zeven velden, die kosten aardig wat geld. Wat waren we blij dat we toch konden spel ... Lees meer

Nieuwsafbeelding