Dinsdag 4-8

Zo zoetjes aan worden er al trainingen hervat op onze club en worden er weer oefenwedstrijden gespeeld. Op de club blijven de maatregelen van het RIVM en de gemeente ondertussen onverminderd van kracht. Dat geldt uiteraard voor de hygiène-regels en de 1,5-meter-regel.
We rekenen erop dat iedereen (spelers en bezoekers) die terugkomt of o ... Lees meer

Nieuwsafbeelding
Donderdag 30-7

Misschien ben je nog vakantie aan het vieren, dames en heren 1 hebben inmiddels hun trainingen hervat. Ter voorbereiding op het nieuwe seizoen werken ze de komende weken een mooi oefenprogramma af op ons complex. Genoeg mooie wedstrijden om ook alvast zelf in de stemming te komen:


 1 augustus ... Lees meer

Nieuwsafbeelding
Woensdag 29-7

Ook zo’n zin om weer lekker met de competitie te starten?

Eindelijk weer wedstrijden spelen! Bij het ONFIRE Hockeykamp kun je alvast werken aan je balgevoel en technische vaardigheden zodat je goed voorbereid aan de slag kunt met je eigen team.

De laatste week van de zomervakantie (17 tot 21 augustus) zijn we nog t ... Lees meer

Nieuwsafbeelding
Maandag 6-7

Het trainingsschema staat in de app en op de website. Het is nu zichtbaar wanneer de trainingen zijn. Net als andere jaren worden er voor de breedte jeugd teams twee trainingsmomenten in de week aangeboden. De eerste training is al ingepland en duurt 1,5 uur. Uit ervaring is gebleken dat niet alle teams behoefte hebben aan een tweede training, o ... Lees meer

Nieuwsafbeelding
 
 
Donderdag 13-8

De Nationale (Top-)hockeykampen worden van 17-21 augustus georganiseerd op HC ‘s Hertogenbosch. Je gaat de tijd van je leven hebben en echt beter worden! Dit is ongetwijfeld de beste manier om je alvast voor te bereiden op het nieuwe seizoen! Met dit kamp heb je meteen een voorsprong en ben je al goed opgewarmd voor als je weer begint op de ... Lees meer

Nieuwsafbeelding
Zaterdag 8-8

Beste trainers/coaches,   Komend seizoen krijgt ieder team 1 krat met 30 ballen. In week 34 (maandag 17-8 t/m vrijdag 21-8) kunnen de coaches of een ouder uit het team tussen 15:30 uur en 20:00 uur de ballenkrat met 30 ballen ophalen.
Afgelopen jaren hebben alle teams altijd een tas met ballen, pionnen en hesjes gekregen. Gezie ... Lees meer

Nieuwsafbeelding
Woensdag 1-7

Van 13-17 juli en van 17-21 augustus aanstaande vindt voor de eerste keer het ONFIRE Brabo keeperskamp plaats op HC ’s-Hertogenbosch!

Wil je 5 dagen lang werken aan je techniek met top keeperstrainers? We werken met kleine groepen van maximaal 4 deelnemers per trainer dus er is veel individuele aandacht waardoor je techniek gegar ... Lees meer

Nieuwsafbeelding