Dinsdag 9-10

Beste spelende leden,
Afgelopen maand heeft een van onze spelende leden een tegenstander per ongeluk geblesseerd. Deze tegenstander heeft als gevolg hiervan diezelfde avond een operatie moeten ondergaan. Alles gaat inmiddels goed met de persoon in kwestie. Hoe erg ook, maar waar gesport wordt, ontstaan soms blessures en gebeuren h ... Lees meer

Nieuwsafbeelding
Dinsdag 16-10

Aan de temperaturen is het nog niet te merken, maar het is herfst!! πŸπŸ‚πŸ

Dat betekent: tijd voor wild!!!

Vrijdag 26 oktober is er wildavond bij Stick&Bite vanaf 17.00

U kunt via de mail reserveren. Stuur het aantal personen en tijd door naar barmanager@hcdenbosch.nl ... Lees meer

Nieuwsafbeelding
Donderdag 11-10

Op dinsdag 30 oktober zullen ruim 200 zestigplussers vanaf 11:30 uur elkaar bij HCDB in een zogenaamde "OLW" gaan ontmoeten.

Je bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen.

Voor meer informatie op de website van NCH 60plus:  http://www.dezestigplu ... Lees meer

Dinsdag 9-10

Afgelopen zaterdag won MB1 met 10-1 en daarmee heeft ook MB1 zich geplaatst voor de landelijke competitie.
JB1, JA1 en MA1 hadden zich de week ervoor al weten te plaatsen! Wij zijn als Hockeyclub 's-Hertogenbosch uiteraard heel trots dat deze top-teams wederom in de hoogste jeugdafdeling gaan spelen.
In oktober gaat de ... Lees meer

Nieuwsafbeelding
Dinsdag 16-10

Graag willen wij alle trainers en coaches van de mini’s ofwel de jongste jeugd uitnodigen op 22 oktober a.s. om 19:00 in de Rabolounge.
Erik Verboom zal daar een presentatie geven.
... Lees meer

Nieuwsafbeelding
Dinsdag 16-10

Zaterdag 13 oktober, β€˜t begin van de herfstvakantie.

De wekker ging al vroeg voor de meiden van M6E2. Om 9:00 uur speelden zij hun eerste wedstrijd tegen OR M6E3 tijdens het Beukennootjestoernooi 2018 bij de hockeyclub Oranje-Rood in Eindhoven. De wedstrijd werd na 25 minuten afgefloten met een stand van 3:1 voor Den Bosch.
... Lees meer

Nieuwsafbeelding
Donderdag 11-10

LIVERA is de nieuwe naamgevende partner van de Hoofdklasse Hockey Dames. De hoogste hockeycompetitie voor dames in Nederland heet vanaf heden de Livera Hoofdklasse Hockey Dames.

Livera, de retailketen met ruim 100 speciaalzaken op het gebied van lingerie-, nacht- en badmode verbindt zich voor drie seizoenen aan de Hoofdklasse Ho ... Lees meer

Nieuwsafbeelding
Donderdag 27-9

Er is vandaag een nieuwe versie van onze Club-App in de appstore gekomen, waarin met name het probleem met het DWF is opgelost, dat dit weeekend optrad.
Daarnaast zijn onderstaande issues ook opgelost : Sommige trainingen waren niet zichtbaar voor trainers Trainer kon geen aanwezigheid van spelers aangev ... Lees meer

Nieuwsafbeelding
 
 
Woensdag 17-10

Het voelt nog niet zo maar het zaalhockey seizoen is weer in zicht. De nieuwe zaalcommissie is al druk met de voorbereiding. 
Lees alles over het nieuwe zaalseizoen hier ... Lees meer

Nieuwsafbeelding
Vrijdag 12-10

Anouk Brouwer, Lauren van der Geld, Ella Franken, Babs Reijnen, Fleur Wolfert en Madelief Grandjean zijn alle vier door naar de definitieve selectie meisjes C van de KNHB Zuid-Nederland.  Willem van Drongelen, Kees Damman, Pepijn van den Berg en Huib de Wit zijn eveneens door naar de definitieve selectie jongens C van de KNH ... Lees meer

Nieuwsafbeelding