Zaterdag 10-11

In de laatste update is onder andere de push-notificatie functie weer toegevoegd. Zo mis je geen belangrijk clubnieuws en ben je altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Daarnaast zijn er kleine fixes verwerkt waardoor de app nóg iets beter werkt.

Wat is er allemaal nieuw in de ClubApp update 4.2?
... Lees meer

Nieuwsafbeelding
Vrijdag 9-11

Heb je vragen aan de jeugdcommissie en wil je graag persoonlijk met hen overleggen?
Dat kan!
Op 14 november is weer inloop halfuurtje voor de (ouders van) de jeugd. Tussen 19.30 tot 20.00 kunnen spelers, coaches, trainers, managers en ouders in teamkamer 1 ( tribune) met de jeugdcommissie van gedachte wisselen. 
Elke 6 ... Lees meer

Nieuwsafbeelding
Vrijdag 9-11

Vorige week vrijdag is de eerste Hartsticke Bosch van dit seizoen uitgekomen.
Hebt u deze Hartsticke Bosch niet ontvangen? Dat kan twee redenen hebben: er is iets misgegaan met de bezorging of in onze administratie staat niet uw juiste adres.

In beide gevallen is het een goed idee een mail te sturen naar het secreta ... Lees meer

Nieuwsafbeelding
Vrijdag 9-11

Het hockeyweekend begint deze week al op vrijdagavond! Dames 4 en Heren 12 hebben hun wedstrijden van de zondag naar vanavond verplaatst. Zou Oeteldonk daar iets mee te maken kunnen hebben?
Morgenochtend starten gewoontegetrouw de mini's. Zij hebben vast geen 11-11-stress. De jeugd schuift langzaam aan. Wellicht zijn er teams die h ... Lees meer

Nieuwsafbeelding
Vrijdag 9-11

Afgelopen zondag is ons team Jong Heren 1 herfstkampioen geworden door Oranje Rood met 4-3 te verslaan.
In hun poule hebben ze het opgenomen tegen de teams van Venlo, Drunen, Oranje Rood, Best en Helmond. Met 27 punten uit 9 wedstrijden staan ze ver bovenaan. Daar kan de laatste wedstrijd die zondag nog gespeeld moet worden helemaal n ... Lees meer

Nieuwsafbeelding
Dinsdag 23-10

Sinds dit seizoen spelen twee teams van HC 's-Hertogenbosch mee met de Donderdagavond Competitie.

Hierbij spelen de teams zowel uit -als thuiswedstrijden. Voor de thuiswedstrijden zijn wij op zoek naar scheidsrechters.

En wel voor de volgende data:  Donderdag 25 oktober  20.30 (Den Bosch Dames tegen D ... Lees meer

 
 
Vrijdag 9-11

Hangt je kieltje al klaar? En zit het HCDB-embleem daar al op?

Je kunt er één scoren in de clubshop! ... Lees meer

Nieuwsafbeelding
Donderdag 8-11

Wil je training van hoge kwaliteit in de zaal en je techniek verder verbeteren?

Je kan je inschrijven voor 8 trainingen op de woensdag in december , januari en februari en voor een 3 - daags zaalkamp op 27-28-29 december, allemaal bij Maaspoort Sports & Events in Den Bosch.

Voor meer informatie en inschr ... Lees meer

Nieuwsafbeelding
Woensdag 7-11

Op zondag 30 september mochten wij Mini van de Week zijn bij Dames 1. We moesten om half twaalf verzamelen bij de trap in onze hockeykleren.

Even later kwamen ze ons ophalen en mochten we mee naar de kleedkamer. Het rook er naar zweet! We kregen een t-shirt met hun foto erop en ook onze naam. Hierna gingen ze omkleden en ke ... Lees meer

Nieuwsafbeelding
Woensdag 7-11

"Op 7 oktober mochten wij Mini van de Week zijn bij Dames 1 tegen Pinoké.
We vonden het heel spannend. Maar we hadden er wel zin in. We kwamen bij een trap en daar ontmoetten we het "taem”. Daarna gingen we naar de "kleetkamer”. Daar vertelden we onze mop. Daarna gingen we naar buiten. Buiten gingen we een rondje rennen. Toen bego ... Lees meer

Nieuwsafbeelding