Verbouwing

Provincie Noord-Brabant
Mede met subsidie van de provincie Noord-Brabant is HC 's-Hertogenbosch in staat gesteld een magnifieke topsportlocatie te realiseren.

Na realisatie van het vernieuwde complex in 2010 met 7 velden, waarvan 3 watervelden, een miniveld, ML-plaza, speeltuin, jeu-de-boules-banen, en natuurlijk het prachtige tribune-gebouw is ons complex nu gecompleteerd met een gezond sportrestaurant en vernieuwd clubhuis en daarnaast is een verhoogd terras aangelegd bij het restaurant.
Ook is de parkeerplaats volledig vernieuwd.Planning
In augustus is de firma Moonen gestart met het slopen van de kantine. Inmiddels zijn we weer in de opbouwfase.

 
Parkeerplaats Hockeyclub
Vanaf 7 november zal de parkeerplaats vernieuwd worden. Dit betekent dat de parkeerplaats gedurende een aantal weken niet te gebruiken zal zijn.

Parkeren
Advies is om zoveel mogelijk op de fiets te komen of te parkeren aan het begin aan de Oosterplasweg. Bij grote drukte kan op aanwijzing van verkeersregelaars gebruik gemaakt worden van het terrein van de hondenschool "Zoete Lieve"

Voor het parkeren aan de Oosterplasweg tussen de hondenschool en het dierenasiel geldt een parkeerverbod. Indien u hier uw auto parkeert, riskeert u een boete van €95,- of meer per overtreding met risico op wegslepen. Dit geldt tevens buiten de vakken en in het bos.