Tickets voor leden

EuroHockey Club Cup Tickets voor leden

Van 2 juni tot en met 5 juni spelen onze eigen Dames mee om de EuroHockey Club Cup 2017. Een mooi internationaal evenement op onze prachtige locatie.

We nodigen alle leden van HC ’s-Hertogenbosch dan ook van harte uit om te komen kijken en onze dames gigantisch aan te moedigen. De dames verdienen nog een flinke boost aan ondersteuning, om ze goed op te laden voor dit toernooi na een zware competitie en play offs.

En wat dacht je van de laatste keer Maartje Paumen in onze mooie Bossche kleuren? Zij verdient uw gejuich natuurlijk!

Voor dit toernooi moet je ook als lid tickets bestellen. Dat kan via onze website via de EHCC button (zie witte balk). Natuurlijk waarderen we het zeer dat je komt en zal je misschien even schrikken omdat je een ticket moet kopen. Maar bij elk ticket krijg je dan ook, als je kan aantonen dat je lid bent, 2 consumptiebonnen voor een bakkie koffie of een drankje.

Als je al eens vaker bent komen kijken weet je hoe het werkt. Met je bestelde ticket ga je naar binnen via de LEDENINGANG bij de FIETSENSTALLING. Daar wordt met de ledenlijst gecheckt of je lid bent. Je krijgt dan 2 consumptiebonnen per dag dat je komt mee.

Loop je via de LEDENINGANG naar binnen maar blijkt dat je geen lid bent, niet getreurd, als je ticket geldig is kan je gewoon naar binnen, maar je krijgt geen bonnen. Dus ouders die geen lid zijn en hun kinderen wel, kom via de LEDENINGANG en maak er een mooie dag van.

Voor passepartout-houders geldt hetzelfde. Bestel via Ticketscript je passepartout. Elke dag ga je via de LEDENINGANG naar binnen en krijg je na je controle je 2 consumptiebonnen van die dag. Kom je een dag niet wil dat NIET zeggen dat je dan de volgende dag 2 bonnen extra krijgt. Per dag aanwezig krijg je dus 2 bonnen.

Ben je vrijwilliger? Dan heb je gratis toegang tot het complex. Meld je als vrijwilliger aan via vrijwilliger@hcdenbosch.nl; we hebben genoeg leuke dingen te doen.

De ticketshop staat nú open!

Ticketprijzen:

Vrijdag:4 wedstrijden€ 10*
(2 bonnen voor leden)
Zaterdag:2 wedstrijden
(winnaars van vrijdag)
€ 10*
(2 bonnen voor leden)
Zondag:2 wedstrijden, Junior EHCC &
Familietoernooi
€ 5*
(2 bonnen voor leden)
Maandag:4 wedstrijden
én opening Restaurant
€ 15*
(2 bonnen voor leden)
Passepartout :alle dagen toegang€ 25*
(iedere dag dat je er bent 2 bonnen voor leden)

Tickets bestel je via Ticketscript en zijn *exclusief administratie/transactiekosten.