Volunteers

Kom je ook meehelpen tijdens de EuroHockey Club Cup op HCDB?
Dat zou super leuk zijn!
Tijdens het Pinksterweekend van vrijdag 2 t/m maandag 5 juni spelen onze dames om de EuroHockey Club Cup. Met maar liefst 8 teams uit heel Europa wordt gestreden om deze hoogste Europese eer.

We verwachten een vol huis en kunnen alle hulp gebruiken.
Hieronder vind je specifieke taken die we moeten verdelen.
Zit er iets bij wat je leuk vindt om te doen? Meld je dan aan via: vrijwilliger@hcdenbosch.nl

Zet in je mail je naam, je leeftijd en de taken die je leuk vindt. Je beschikbaarheid is ook van belang. We kunnen ons voorstellen dat je geen vier hele dagen beschikbaar bent maar wel graag een bijdrage levert aan dit internationale toernooi. Dat kan uiteraard ook! Schrijf je beschikbaarheid er dan bij in je mail.

TAKEN:

Commissie Vervoer zoekt:

Chauffeurs voor officials
Je moet ouder zijn dan 24 jaar en in het bezit van een geldig rijbewijs. Je rijdt de familycar met de officials op en neer naar Hotel de Ruwenberg.

Parkeerwachters
Leuke teamactiviteit voor de jeugd. Je staat vooraan bij de Oosterplas en begeleid bezoekers met een P-kaart door naar het clubhuis. Overige bezoekers dienen op jouw aanwijzingen te parkeren aan de Oosterplas.

Commissie Horeca zoekt:

Barpersoneel
Top tappers en cappuccino zetters voor diverse bardiensten. Je levert een waardevolle bijdrage want alle extra omzet aan de bar komt ten gunste van de club.

Toernooicommissie zoekt:

Infobalie
Je ontvangt bezoekers en pers, weet hoe je teams moet doorverwijzen naar hun contactpersoon. Je kent het speelschema uit je hoofd en je spreekt een aardig woordje Engels. Ben jij dit….dan ben je onze ideale gastvrouw!

Ticketscanner
Ook dit toernooi werken we met betaalde toegang en tickets. Voor leden gaan we iets speciaals doen. Dat betekent dat we wederom een ledeningang creëren. Ken je lekker veel leden en durf je niet-leden op de regels aan te spreken, dan is dit een leuke plek voor jou!

Daarnaast is er ook een gewone ingang natuurlijk. Je heet hier de bezoekers hartelijk welkom en je scant de tickets voor toegang.

Gastvrouwen/heren
Er worden diverse ontvangsten georganiseerd. Hiervoor zoeken we gastheren of –vrouwen. Je ontvangt onze gasten en checkt of ze rechtmatig deelnemen aan de ontvangst.

Liaisons
De deelnemende teams en officials krijgen een liaison(contactpersoon) toegewezen. Je begeleidt het team of de official het hele toernooi. Je weet wanneer ze waar moeten zijn en regelt met de commissie vervoer het vervoer, je plant de diners voor hen met onze horeca en je denkt mee als ze op hun rustdag iets leuks willen gaan doen.

We zoeken Engelssprekende, Spaanssprekende en Duitssprekende contactpersonen.

Wedstrijdsecretariaat zoekt:

Ballenkinderen
Om de wedstrijden te kunnen spelen hebben we natuurlijk voor iedere wedstrijd ballenkinderen nodig. Jongens en meisjesteams in de categorie D, C en B kunnen zich rechtstreeks melden bij Ineke Hanssen via ineke.hanssen@gmail.com

Als er voor het toernooi niet voldoende ballenkinderen aangemeld zijn, zullen de teams die bij de competitiewedstrijden ingezet worden ook ingedeeld worden door de toernooileiding. Zonder ballenkinderen kunnen de wedstrijden namelijk niet gespeeld worden.

Accommodatie commissie zoekt:

Hulp voor het netjes houden van de accommodatie:
prullenbakken legen, rommel opruimen, tafels en stoelen rechtzetten, tribune bewakers en ga zo maar door. Jong en oud kan hierbij helpen.

Communicatiecommissie zoekt:

Net als bij de competitiewedstrijden van Dames en Heren 1 verzorgt de communicatiecommissie de beelden, het geluid en de techniek rondom de wedstrijden van het EHCC.

Het je affiniteit met techniek en vind je het leuk om op onze club opgeleid te worden voor camera-, regie- en/of editwerk, meld je dan ook aan via vrijwilliger@hcdenbosch.nl

Evenementen commissie zoekt:

Ideeën en hulp bij de Officiële opening Clubhuis en Restaurant

Op 5 juni is het dan zover, de officiële opening van ons vernieuwde clubhuis en het nieuwe restaurant. Op deze dag worden de naam en het logo van het restaurant bekend gemaakt.

Zit je vol ideeën en vind je het leuk om een mooi feestje te organiseren? Meld je bij de evenementencommissie via evenementencommissie@hcdenbosch.nl

Samen met het bestuur zullen zij een feestprogramma samenstellen.