Kinderopvang


#MOMENTEEL IS ER GEEN FACILITEIT VOOR KINDEROPVANG

Voor vaders en moeders die op zondag hun thuiswedstrijd hockeyen is er de mogelijkheid hun kroost onder te brengen bij de kinderopvang op de club. Ouders kunnen dan in alle rust genieten van hun wedstrijd. De kinderen worden, voor zover dat aansluit op hun belevingswereld, vermaakt door enthousiaste leden. Ook toeschouwers die even rustig willen genieten van wedstrijden hebben de mogelijkheid om op hun kinderen te laten passen.
 
#Kosten
€ 3,00 per kind per uur
€ 4,50 per kind per 1,5 uur
€ 6,00 per kind per 2 uur
€ 7,50 per kind per 2,5 uur
€ 9,00 per kind per 3 uur  
 
Ouders zetten naam, 06-nummer en op welk veld/ruimte wordt gespeeld/gekeken op een lijst zodat de begeleidsters bij noodgevallen de mogelijkheid hebben ze te bereiken.
 
Na drie uur wordt van ouders verwacht dat zij hun kind(eren) weer ophalen. Indien ouders hun kinderen opnieuw in de opvang willen laten, wordt verwacht dat noodzakelijke persoonlijke verzorging voor het kind wordt uitgevoerd en wordt een nieuwe bijdrage gevraagd.
 
Meer informatie?
Wil je gebruik maken van de kinderopvang of je aanmelden als oppas voor deze ’toekomstige’ leden neem dan contact op via kinderopvang@hcdenbosch.nl.