Zondag 9-12

Heijmans is een zeer trouwe partner van HC ’s-Hertogenbosch. We zijn als club dan ook zeer verheugd dat het sponsorcontract met dit mooie Bossche bedrijf met drie jaar verlengd is. 
Heijmans wil de betrokkenheid bij de club in de komende jaren deels een andere invulling geven. Daarom werkt de firma Heijmans graag mee met het ... Lees meer

Nieuwsafbeelding
Vrijdag 7-12

De HCDB-App is dit jaar continu in ontwikkeling. Versie 4.0 was een volledig herschreven versie van de vorige App. Probeer je App goed bijgewerkt te houden, want er is iedere paar weken een nieuwe versie.

Wat is er allemaal nieuw in de ClubApp update?
Versie 4.3 • Uitgekomen in w ... Lees meer

Nieuwsafbeelding
Donderdag 6-12

Meld je nu aan en krijg een korting van €40,-! In 2019 zal Nationale Sportkampen in de zomervakantie op onze club een hockeykamp organiseren voor spelers tussen de 6 en 14 jaar op onze vereniging. Wacht niet te lang, deze actie geldt tot 1 januari.

Kan je niet wachten tot de zomer, geef je dan op voor een zaalhockey ... Lees meer

Nieuwsafbeelding
Dinsdag 27-11

Kom dan naar onze indoortrainingen!
Wat is dit precies? • Training voor heel je team (maximaal 16 personen). • Gericht op kracht/conditie/athletic skills  • Teambuilding!   Wanneer? • Ergens tussen 1600-2100 iedere dag maar ook in het weekend…   Waar? • Onder de tribune in de kunstg ... Lees meer

Nieuwsafbeelding
Vrijdag 16-11

Nog een paar weken en dan zit de eerste competitiehelft er al weer op.
Evenals in de zomer en in voorgaande winters is er gelegenheid om op een sportieve manier de maanden tot de volgende seizoenshelft te overbruggen: WINTERAVONDHOCKEY!
Iedere donderdag, als het weer het toelaat, vanaf 29 november kan iedereen die zin h ... Lees meer

Nieuwsafbeelding
Vrijdag 9-11

Vorige week vrijdag is de eerste Hartsticke Bosch van dit seizoen uitgekomen.
Hebt u deze Hartsticke Bosch niet ontvangen? Dat kan twee redenen hebben: er is iets misgegaan met de bezorging of in onze administratie staat niet uw juiste adres.

In beide gevallen is het een goed idee een mail te sturen naar het secreta ... Lees meer

Nieuwsafbeelding
 
 
Dinsdag 11-12

Vooraf aan de nieuwjaarsreceptie wordt het traditionele "Nieuwjaar 7 tegen 7 Toernooi” gespeeld. Namens de toernooicommissie van HC ’s-Hertogenbosch nodigen wij alle senioren hiervoor uit.

Dit is een mooie mogelijkheid om de feestdagenkilo’s er weer af te werken en je voor te bereiden op de tweede helft van de competitie. Lees meer

Nieuwsafbeelding
Zondag 2-12

Vandaag werd de finaledag van de herfstcompetitie gespeeld op onze club.
Onze heren zijn er met de hoofdprijs vandoor gegaan door Amsterdam in de shoot-outs te verslaan!
Het team van Den Bosch deed de officiële naam van deze competitie, de talentencompetitie, eer aan door in alle wedstrijden met een zeer jonge maar ge ... Lees meer

Nieuwsafbeelding