Dinsdag 23-10

Na 31 oktober zal de oude versie van de HCDB-App niet meer werken. Het is dan ook belangrijk dat je de App bijwerkt, om ook in de toekomst verzekerd te zijn van een werkende App.
We hebben dagelijks contact met Lisa over de ontwikkeling van de nieuwe App en houden jullie op de hoogte van belangrijke ontwikke ... Lees meer

Nieuwsafbeelding
Maandag 22-10

Aan de temperaturen is het nog niet te merken, maar het is herfst!! πŸπŸ‚πŸ

Dat betekent: tijd voor wild!!!

Vrijdag 26 oktober is er wildavond bij Stick&Bite vanaf 17.00

U kunt via de mail reserveren. Stuur het aantal personen en tijd door naar barmanager@hcdenbosch.nl ... Lees meer

Nieuwsafbeelding
Maandag 22-10

Hallo allemaal!

Op zondag 14 oktober waren wij (Karsten van Mastrigt en Jan Henderson uit de J8E2) mini van de week. Heren 1 moest tegen Bloemendaal spelen. Wij werden eerst opgehaald door Paul, hij was erg aardig voor ons. Hij was de tweede keeper en deed niet mee. Hij nam ons mee naar de kleedkamer. De teambespreking was in het ... Lees meer

Nieuwsafbeelding
Dinsdag 16-10

Zaterdag 13 oktober, β€˜t begin van de herfstvakantie.

De wekker ging al vroeg voor de meiden van M6E2. Om 9:00 uur speelden zij hun eerste wedstrijd tegen OR M6E3 tijdens het Beukennootjestoernooi 2018 bij de hockeyclub Oranje-Rood in Eindhoven. De wedstrijd werd na 25 minuten afgefloten met een stand van 3:1 voor Den Bosch.
... Lees meer

Nieuwsafbeelding
Donderdag 11-10

Op dinsdag 30 oktober zullen ruim 200 zestigplussers vanaf 11:30 uur elkaar bij HCDB in een zogenaamde "OLW" gaan ontmoeten.

Je bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen.

Voor meer informatie op de website van NCH 60plus:  http://www.dezestigplu ... Lees meer

Dinsdag 23-10

Sinds dit seizoen spelen twee teams van HC 's-Hertogenbosch mee met de Donderdagavond Competitie.

Hierbij spelen de teams zowel uit -als thuiswedstrijden. Voor de thuiswedstrijden zijn wij op zoek naar scheidsrechters.

En wel voor de volgende data:  Donderdag 25 oktober  20.30 (Den Bosch Dames tegen D ... Lees meer

 
 
Maandag 22-10

Vanaf het voorjaar 2020 zal de EHL worden gespeeld tussen de beste mannen EN vrouwen van Europa. Dat is fantastisch nieuws.
De dames en herenwedstrijden zullen op dezelfde locatie worden gespeeld zodat de aandacht maximaal is en alle faciliteiten extra goed benut worden.
We kijken er nu al naar uit! ... Lees meer

Nieuwsafbeelding
Woensdag 17-10

Het voelt nog niet zo maar het zaalhockey seizoen is weer in zicht. De nieuwe zaalcommissie is al druk met de voorbereiding. 
Lees alles over het nieuwe zaalseizoen hier ... Lees meer

Nieuwsafbeelding
Dinsdag 9-10

Beste spelende leden,
Afgelopen maand heeft een van onze spelende leden een tegenstander per ongeluk geblesseerd. Deze tegenstander heeft als gevolg hiervan diezelfde avond een operatie moeten ondergaan. Alles gaat inmiddels goed met de persoon in kwestie. Hoe erg ook, maar waar gesport wordt, ontstaan soms blessures en gebeuren ... Lees meer

Nieuwsafbeelding