Zaterdag 15-6

Vorig jaar lukte het op het veld net niet, dit jaar wel!  MA1 is landskampioen geworden. In de finale werd SCHC met duidelijk cijfers verslagen alhoewel het lang spannend bleef.
Toppers gefeliciteerd.
later meer?! ... Lees meer

Nieuwsafbeelding
Vrijdag 14-6

We zijn zeer verheugd met de verlenging van de sponsorovereenkomst van de Rabobank voor de komende 3 jaar. Tijdens de eerste play-offsbijeenkomst van onze dames tegen SCHC heeft de ondertekening van het contract plaatsgevonden.

We hebben al jaren een uitstekende relatie met de Rabobank. Met de ondertekening van dit contract wa ... Lees meer

Nieuwsafbeelding
Woensdag 8-5

In de ambitie van de club om met Heren 1 structureel de stap te gaan maken richting de play-off plaatsen in de hoofdklasse heeft HCDB de contracten van een vijftal spelers verlengd: Bram van Groesen, Sebastian van der Graaf, Daniel Aarts, Arjen Lodewijks en Joaquin Menini.
Naast deze spelers heeft ook A-junior Hidde Parlevliet te ... Lees meer

Nieuwsafbeelding
Maandag 28-1

De HCDB-App is dit jaar continu in ontwikkeling. Versie 4.0 was een volledig herschreven versie van de vorige App. Probeer je App goed bijgewerkt te houden, want er is iedere paar weken een nieuwe versie.

Wat is er allemaal nieuw in de ClubApp update?
Versie 4.4.1 • Uitgekomen i ... Lees meer

Nieuwsafbeelding
 
 
Zaterdag 15-6

Vandaag de afsluiting van de landelijke jeugdcompetities en onze club is op drie NK's vertegenwoordigd!
MA1 heeft zich via de play-offs geplaatst voor de finale die vanmiddag in het Wagenerstadion gespeeld wordt. Zij nemen het in die finale op tegen de meiden van SCHC. Zal het ze lukken om de landstitel mee naar Den Bosch te nemen? ... Lees meer

Nieuwsafbeelding
Zaterdag 15-6

Tja, zo is inmiddels het laatste competitieweekend van seizoen 2018-2019 aangebroken. De mini's starten zo helaas in de regen met hun laatste wedstrijden maar hopelijk kijken ze terug op een gezellig en sportief seizoen.  Gelukkig wordt het straks droog en zal er een zonnetje doorbreken en dat is natuurlijk prachtig weer voor de seizoensa ... Lees meer

Nieuwsafbeelding
Donderdag 6-6

Heel wat van onze jeugdleden geeft training aan mini- en jeugdteams. Dat is hartstikke leuk, het levert een leuk zakcentje op en je leert er zelf ook veel van. We hebben ieder seizoen weer nieuwe trainers nodig. Daarom zetten we graag nog eens e.e.a. op een rijtje:
Trainersopleiding Voor de HT1 cursus hebben zich ... Lees meer

Nieuwsafbeelding
Donderdag 23-5

We maken ons weer op voor de zomerperiode. Dit jaar draaien we weer 2 kampen en wel van 8-12 juli en 12-16 augustus. Zou ik je mogen vragen de promotie op te starten? Via de bekende kanalen?

ONFIRE hockeykampen in de zomervakantie!

Hoe leuk is het om intensief te werken aan je hockeytechniek! Om andere di ... Lees meer

Nieuwsafbeelding
Woensdag 22-5

In de zomervakantie (8 t/m 12 juli & 12 t/m 16 augustus) worden de Nationale Sportkampen georganiseerd bij HCDB voor kinderen van 4 t/m 16 jaar. Het programma is helemaal geschreven voor jou. Naast de enthousiaste en kundige trainers, komt een Jong Oranje speler een Masterclass geven!

Nieuw in 2019: Gratis Indian Maharadj ... Lees meer

Nieuwsafbeelding