16-4-2018
AL

Loïc van Doren nieuwe keeper HC ‘s-Hertogenbosch

Nieuwsafbeelding
Heren 1 heeft zich voor komend seizoen versterkt met Loïc van Doren. De 21-jarige doelverdediger zal de overstap maken vanuit het Belgische KHC Dragons. Loic is tweede keeper van het Belgische team en maakt deel uit van de trainingsgroep voor het WK dat later dit jaar in India gespeeld wordt. Hij kiest voor onze club omdat hij een volgende stap wil zetten in zijn persoonlijk ontwikkeling.

Van Doren doorliep de hele jeugd van KHC Dragons en speelt daar momenteel met Heren 1 in de hoogste klasse. Als jonge keeper heeft hij al veel meegemaakt. 
In de jeugd zag coach Eric Verboom, die toen als trainer/coach aan Dragons verbonden was, al een talent in hem. Hij werd als jongeling al gevraagd om als keeper in het eerste mee te draaien .

Eric Verboom is verheugd met de komst de 21-jarige international en roemt zijn kwaliteiten: ‘Loic is een zeer gedreven keeper die zijn eigen weg uitstippelt. Met het vertrek van Maurits Visser hebben we een zeer goede opvolger die net zoals Maurits punten kan pakken voor het team.’

Ook bestuurslid Tophockey bij HC ‘s-Hertogenbosch, Mark Damman is erg blij met  de komst van Loic van Doren: ‘Samen met Jelle Galema heeft de club een goede stap gezet richting het doel de stap omhoog voort te zetten.
Zijn keuze voor Den Bosch geeft te meer aan dan wij op de goede weg zijn. 

Loïc, welkom bij onze club!