27-6-2018
AL

Workshop koken met je hele team

Nieuwsafbeelding
Hockeyclub ‘s-Hertogenbosch organiseert in samenwerking met Rabobank en van Lith Healthness kookworkshops. Deze workshops zijn er speciaal op gericht om met je hele team wat te leren over gezonde voeding en na afsluiting gezellig samen te eten.

Dat HC Hertogenbosch gezonde voeding belangrijk vind had je misschien al wel gemerkt. Afgelopen periode hebben jullie de gezonde recepten van de spelers van Dames- & Heren 1 kunnen sparen. Gezonde voeding helpt je fitter worden, waardoor je nog beter kunt presteren.

Tijdens de workshop gaan jullie gezamenlijk een gerecht klaarmaken die jullie na afloop kunnen opeten. Hierbij worden jullie begeleid door chef-kok Boy van den Eng. Indien gewenst is het mogelijk om uitleg te krijgen over gezonde voeding in combinatie met sport. Door voedingsdeskundige Sascha van Lith wordt uitgelegd waarom je bepaalde voeding beter wel of niet kan eten en wat dit doet met je hockeyprestaties.

TIP: Deze workshop is naast dat het erg leuk en leerzaam is, ook een goede start van het nieuwe seizoen. Een echte aanrader als teambuilding!

Er zijn verschillende opties mogelijk:
-Met je team koken en opeten 
-Met je team koken en samen met je ouders opeten (of trainers)
-Met je team koken en samen met je ouders opeten + uitleg over gezonde voeding.

Aanvullend is er de mogelijkheid om voorafgaand aan de workshop een activiteit te doen zoals Bootcamp of Knotshockey. Voor de kosten hiervan  en  een programma op maat kun je contact opnemen met Sascha van Lith. (sascha@vanlithhealthness.nl)

De kosten voor de kook workshop zijn 18,50 euro per persoon inclusief drinken en duurt ongeveer 3 uur. De workshops worden aangeboden op maandag en woensdag. Aanmelden kan via Boy van den Eng: keukenmanager@hcdenbosch.nl