12-10-2018
AL

Hockey in het zonnetje dit weekend

Nieuwsafbeelding
Voor velen begint vandaag de herfstvakantie maar dat wil niet zeggen dat er niet gehockeyd wordt dit weekend. En niet zomaar gehockeyd, het belooft wederom een zonnig weekend te worden.

Morgen zal het relatief rustig zijn op de club. Enkele teams spelen oefenwedstrijden maar de jeugdcompetitie ligt stil vanwege de herfstvakantie.

Op zondag wordt het hopelijk een drukte van belang. Er staan 21 thuiswedstrijden op de planning.
D14 vecht het onderling uit met D12 onder leiding van scheidsrechters Nienke Schutters en Mechteld Emo. Caitlin Kelly en Milou van Sluijters fluiten Dames Jong 3 tegen Heesch DJ1; Paul v/d Akker en Fons Jurgens proberen Heren D en Geel Zwart Heren B in het gareel te houden en Maarten Post doet hetzelfde bij de wedstrijd van Heren 5 tegen Don Quishoot Heren 3.
We zijn onze scheidsrechters altijd erg dankbaar maar in het kader van de Week van de scheidsrechter toch een extra: SCHEIDS BEDANKT!!

Dames 1 speelt om 12.45 uur tegen Kampong en heren 1 krijgt koploper Bloemendaal op bezoek. Wedstrijdsponsor van deze wedstrijden is Van den Udenhout - De Nieuwe Dealer.

En dan zijn we nog lang niet klaar want dan start ons feestje Burgers&Bockbier met DJ Tom Vice. En die burgers ..... dat zijn hele speciale want onze koks staan de burgers te grillen die je voor maar €4,00 naar eigen inzicht kunt laten beleggen!

Met andere woorden: tot zondag!

foto: august & louis - moving communication