22-5-2019
AL

Alles over de play-offs!

Nieuwsafbeelding
Deze week vinden de play-off finales plaats. Bij heren spelen Bloemendaal en Kampong om de  landstitel, bij de dames Amsterdam (AH&BC!) en Den Bosch (Hockeyclub 's-Hertogenbosch!). 

De tweede play-off ronde, de finale ronde, wordt gespeeld volgens hetzelfde best-of-three principe als de halve finales. Degene die als eerste 2 wedstrijden wint is Nederlands kampioen.

Bij de heren spelen de verliezers van de eerste ronde, Oranje Rood en Amsterdam om de 3e en 4e plek en dus om een ticket voor de EHL 2019. De finalisten zijn Kampong en Bloemendaal. De eerste wedstrijden worden gespeeld op woensdag 22 mei.

De dames spelen donderdag 23 mei de eerste wedstrijd in Amsterdam. De volgende, of eventueel 2 volgende wedstrijden worden afgewerkt aan de Oosterplas.

Het programma voor de finaleronde is als volgt:

3/4 plaats Heren:
Woe 22 mei, 20.30 uur AH&BC vs HGC
Zat 25 mei, 16.00 uur HGC vs AH&BC
Zon 26 mei, 16.00 (evt. 3-de wedstrijd) HGC vs AH&BC

Finale Heren:
Woe 22 mei, 20.30 Kampong vs Bloemendaal
Zat 25 mei, 16.00 Bloemendaal vs Kampong
Zon 26 mei, 16.00 (evt. 3-de wedstrijd) Bloemendaal vs Kampong


Finale Dames:
Don 23 mei, 20.30 AH&BC vs HCDB D1
Zat 25 mei, 12.00 HCDB vs AH&BC
Zon 26 mei 12.00 (evt. 3-de wedstrijd) HCDB vs AH&BC


Voor de wedstrijden bij zowel Amsterdam als Den Bosch moet een ticket worden aangeschaft. Ticket verkoop via website AH&BC of klik hier 
Voor de play-off wedstrijden die bij HCDB worden gespeeld kan je hier tickets kopen.
Let op : voor alle mini- en jeugdleden van HCDB in het officiële "The Indian Maharadja" - tenue is de toegang gratis.

Toegang tot het complex
Wat te doen met het aangeschafte ticket? Ticket printen is voor de snelheid bij de deur wel fijn.Tickets scannen vanaf de telefoon kan ook. Je ticket laat je scannen bij de hoofdingang van het clubhuis. 

Tijdens de play-off wedstrijden worden er gewoon jeugd- of senioren competitiewedstrijden gespeeld. Teams die een competitiewedstrijd spelen dienen zich compleet met begeleiders en supporters te melden bij de speciale ingang bij de fietsenstalling (rechts van het clubhuis). Voor hen geldt een aparte regeling welke ook via mail aan hen zal worden gecommuniceerd.

Parkeren
Tijdens de finalewedstrijd op zaterdag 25 mei (en evt zondag 26 mei) zal de parkeerplaats bij het clubhuis worden afgesloten. 

Aangezien het een "normale” competitiezaterdag/zondag is, zijn er ook veel jeugd- en seniorenteams en publiek op het complex. Vanaf 08.00 uur zullen parkeerwachters het parkeren in goede banen leiden. 

Een dringend verzoek aan de uitspelende teams om voor één keer niet te verzamelen/vertrekken vanaf de eerste parkeerplaats. Overleg samen en kies een alternatief.
 
Speel je zaterdag thuis? Kom op de fiets. Kom je zaterdag als bezoekend team naar de Oosterplas, houd rekening met extra tijd voor parkeren.

Betalen
Hockeyclub 's-Hertogenbosch is cashless! 

Roken
Hockeyclub 's-Hertogenbosch is rookvrij. Dat geldt voor het hele complex dus ook op het parkeerterrein voor het clubhuis.

Vuurwerk e.d.
Het gebruik van Bengaalse stadionfakkels, vuurwerk en rookpotten is verboden. Iedereen die zich niet houdt aan de regels en/of de aanwijzingen van vrijwilligers/organisatie worden van het terrein verwijderd. Er vindt geen restitutie plaats van je ticket.

Glaswerk en afval
Tijdens de play-off wedstrijden zullen drankjes worden geserveerd in plastic bekers. Graag afval in de daarvoor ruim aanwezig afvalbakken werpen. Dat scheelt onze vrijwilligers weer veel opruimwerk. Eventueel glaswerk graag terugbrengen naar de bar. Glaswerk is op de tribune verboden.

Aanwijzingen personeel
Volg altijd de aanwijzingen op van de parkeerwachters, beveiliging en onze gastvrouwen en -heren. Bij ongewenst gedrag kunnen zij je van het complex (laten) verwijderen.

en tot slot... Sportiviteit en respect..
Één van de belangrijkste pijlers van de sport. Respect voor je tegenstander en ben sportief in je spel. Dat geldt ook voor supporters. Moedig je eigen team aan en behandel de tegenstander met respect.  Veel plezier.