15-6-2019
AL

En toen was het weer voorbij ...

Nieuwsafbeelding
Tja, zo is inmiddels het laatste competitieweekend van seizoen 2018-2019 aangebroken.
De mini's starten zo helaas in de regen met hun laatste wedstrijden maar hopelijk kijken ze terug op een gezellig en sportief seizoen. 
Gelukkig wordt het straks droog en zal er een zonnetje doorbreken en dat is natuurlijk prachtig weer voor de seizoensafsluiting vanmiddag om 16.00 uur! Heb jij je met je team ook ingeschreven voor de BBQ? Zorg dat je er om 16.00 uur bij bent want er is muziek en de kampioenen worden gehuldigd. Tot nu toe zijn dat in ieder geval MC4, MD9, JB3 en MB3 en wie weet welke teams vandaag hun kampioenswedstrijden nog winnen. 

Morgen ook de laatste competitiedag voor de senioren. Ook die laatste dag van dit seizoen wordt vanaf 16.00 uur afgesloten met BBQ, muziek en de kampioenenhuldiging. Voor de BBQ hoef je je niet op te geven, gewoon lekker aansluiten. Wat de kampioenen betreft: heren 2 en veteranen F zijn al zeker van een medaille. Jh1, Jh3 en heren 7 zouden zich daar morgen nog bij kunnen voegen.

We wensen alle teams een mooie laatste wedstrijddag, succes met de kampioenswedstrijden en veel plezier tijdens de afsluiting.