10-11-2019
AL

Verslag mini's van de week

Nieuwsafbeelding
Mini van de week 

Wat een geweldige verrassing dat wij samen Mini van de week mochten zijn!  
Op zondag 3 november waren wij bij de wedstrijd van Heren 1 tegen Kampong aanwezig. We werden bij de trap in het clubhuis opgehaald door Paul. We kregen een t-shirt met onze naam en een foto van het team. Alle spelers hebben hun handtekening op onze shirts gezet. Het was super leuk om in de kleedkamer van Heren 1 te zijn. Ze vroegen in de kleedkamer wie van ons twee gebroken armen had gehad. Toen zei Seger dat hij dat was. 

We gingen ook meedoen met de warming-up en samen hebben we op het veld ballen overgeslagen. Z e rennen echt heel hard tijdens de warming up! We mochten ook meelopen in de line-up en alle spelers gaven ons een high five. We mochten in de dug-out zitten om de wedstrijd te kijken en hebben toen onze zak snoep opgegeten die we hadden gekregen. Het was een hele spannende wedstrijd en Kampong kreeg zelfs een strafbal. We waren heel blij dat Heren 1 had gewonnen met 2-1. Ze waren ook veel beter dan Kampong! Noud en Austin hebben gescoord. Ze waren zelf ook heel blij dat ze tegen Kampong hadden gewonnen want dit was al heel lang geleden. 

We vonden het heel leuk dat wij als beste vrienden samen mini van de week mochten zijn. Seger is zelfs maandag in zijn t-shirt met handtekeningen naar school gegaan!

Groetjes Olivier Rijnen en Seger van Dorst