14-11-2019
AL

Dames 1 gekleed door Claudia Sträter

Nieuwsafbeelding
Claudia Sträter draagt hockey een warm hart toe en is al jaren sponsor van Dames 1 van Hockeyclub 's-Hertogenbosch. Wat het modemerk en de speelsters bindt, is gedrevenheid en passie voor wat ze doen, ieder op hun eigen vakgebied. Niet opgeven, het beste uit jezelf halen en als deel van een team het groter geheel zien, daar draait het om.

Onlangs mochten de speelsters van Dames 1 in de winkel van Claudia Sträter in Den Bosch een nieuwe teamoutfit uitkiezen welke ze gaan dragen rondom wedstrijden en officiële gelegenheden. De favoriete outfit van de dames bestaat uit een comfortabele camel kleurige teddy mantel, een krijtkleurige fijn gebreide coltrui en een relaxed-fit pantalon in een lichtgrijs-gemêleerde tint. Casual chic!

Claudia Sträter wil met haar collecties de kracht van vrouwen ondersteunen en versterken. Zodat zij, de modebewuste, ambitieuze vrouw, kan doen waar ze goed in is. De wintercollectie van Claudia Sträter biedt voor iedere powervrouw wat wils. Van klassieke kledingstukken die niet in de basisgarderobe mogen ontbreken - zoals een goed gesneden pak en een mooie jeans - tot ware eyecatchers waarmee je je eigen stijl en smaak kunt uitdragen.

Actrice Anne Drijver, het gezicht van de campagne EMPOWERED BY Claudia Sträter, kent de kracht van kleding: ‘Een mooi kledingstuk kan je echt ‘optillen’. Als je een spannende dag hebt, scheelt het veel als je je knap voelt in wat je aanhebt. Dat kan een hele boost geven aan je vertrouwen, waardoor je beter presteert.’ Dat belooft veel goeds voor de speelsters van Dames 1!

Ontdek alle power pieces in de winkel in Den Bosch (Kerkstraat 33) of in een van de vele andere filialen of ga naar de webshop www.claudiastrater.com