31-1-2020
AL

Zaalhockey

Nieuwsafbeelding
Het zaalseizoen is alweer even onderweg.

Vanaf 1 december worden in het Sportiom en de Schutskamp (de meeste) wedstrijden gespeeld. Ook is de Hoofdklasse Indoor inmiddels begonnen. Aankomend weekend spelen Heren en Dames 1 in Den Haag.

Dit jaar hadden de breedte teams die meedoen aan de KNHB competitie weer de kans om een paar oefenwedstrijden te spelen tegen een ander team van HC ’s-Hertogenbosch. In Sportiom was het even wennen aan de mooie nieuwe geelgroene vloeren. Er zijn snel een paar oranje zaalballen aangeschaft voor de wedstrijden omdat de gele ballen op de nieuwe vloer bijna niet te volgen zijn. 

Fijn dat Hans van de Dunge net als vorige jaren weer helpt bij de vroege dagstart in 
Sportiom. En als je als dienstdoend zaalwachtouder even kwijt bent hoe het ook al weer zat met die tijdklok is hij altijd weer bereid om het even uit te leggen. Super!

Met alle inspanningen van de zaalcommissie is het dit jaar weer gelukt om de KNHB teams op verschillende plekken in ’s-Hertogenbosch te laten trainen. Dit jaar kunnen ook acht 8-tallen van de E-teams trainen (weliswaar in een iets kleinere zaal) en wedstrijdjes spelen. Een mooie manier om al vroeg met het zaalhockey kennis te maken. 

Voor alle spelers en begeleiders willen we om teleurstellingen te voorkomen nog één keer benadrukken dat de tijden en locaties in de HCDB app altijd leidend zijn. Het is verstandig om die vóór iedere training nog even te checken! Er kunnen allerlei redenen zijn waardoor er – helaas – redelijk laat op dat vlak nog iets kan veranderen. 

Dan hieronder nog een paar belangrijke data:


8 maart:  Huldiging kampioenen zaalhockeyseizoen (KNHB en HIBC)