14-1-2020
AL

OPLEIDING hockeytrainer (HT2 en HT3)

Nieuwsafbeelding
In maart 2020 willen wij bij HC 's-Hertogenbosch starten met een HT2 en/of HT3 opleiding voor trainers/coaches. Wij willen onze trainers/coaches deze opleidingen aanbieden om zichzelf door te ontwikkelen. 
De HT2 en de HT3-opleiding leiden trainers en coaches op tot gekwalificeerde trainers/coaches van elftallen en zijn erkende sportopleidingen. Als trainer/coach geef je niet alleen training maar kun je het hele teamproces begeleiden. 

Meer informatie over de HT2/HT3 kunnen jullie vinden op de website van de KNHB:

Je moet minimaal 16 jaar zijn. Twijfel je over deelname, dan zal er eerst een intakegesprek plaatsvinden. De club neemt de kosten van de opleiding voor zijn rekening bij het volledig afronden van een HT2 of HT3-opleiding. Wij investeren graag in ambitieuze trainers/coaches. Voorwaarde is wel dat je na het behalen van jouw diploma minimaal twee seizoenen als trainer/coach aan HCDB verbonden blijft.

Heb je interesse, wil je jezelf aanmelden of wil je eerste meer informatie ontvangen, stuur dan een e-mail naar mailto:training.tm.breedte@hcdenbosch.nl 

Mocht maart 2020 te vroeg komen voor je dan start er in het nieuwe seizoen, bij voldoende aanmeldingen, een nieuwe groep.
Wij hopen veel enthousiaste en gemotiveerde trainers/coaches te mogen verwelkomen.

Met sportieve groeten,
Pascal Claveaux en Mark Landman