14-1-2020
AL

Lijncoördinatoren gezocht voor jeugd en senioren

Nieuwsafbeelding
De jeugdcommissie en tc-senioren zijn op zoek naar versterking in het team van lijncoördinatoren:

VACATURE Lijncoördinator meisjes C en Lijncoördinator jongens A

Vind je het leuk om het beleid voor de jeugd mede vorm te geven?
Vind je het een uitdaging om het hockeyplezier van kinderen zo optimaal mogelijk te faciliteren?  En vind je het leuk om dit samen met een groep enthousiaste vrijwilligers te doen?
Dan zijn we op zoek naar jou!

We zoeken per direct drie personen voor de rol van lijncoördinator (twee voor de meisjes C-lijn; een voor de jongens A-lijn). 
Als lijncoördinator ben je onderdeel van een betrokken en gezellige jeugdcommissie en het eerste aanspreekpunt voor coaches, trainers en ouders. In deze rol ben je verantwoordelijk voor de communicatie tussen de betrokken partijen en verzorg je twee keer per jaar de beoordeling en ook de indeling van de teams in jouw lijn. Uiteraard zijn er vanuit de jeugdcommissie meerdere lijncoördinatoren en is er altijd mogelijkheid tot overleg en backup. De jeugdcommissie vergadert eens in de zes weken waarbij we op je aanwezigheid rekenen. Mocht je meer willen weten of je willen aanmelden voor een vrijblijvende kennismaking, mail ons even en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

We kijken uit naar je reactie via mailto:jeugdcommissie@hcdenbosch.nl of benader een van de commissieleden: Chun Yin Tan, Arthur Koopman, Harriette Christis, Franca Diels, Kim Hillen, Rutger de Quay, Stephane Aelberts, Marijke van der Kemp, Kim van den Baumen of Juliette Orie.

VACATURE Lijncoördinator herenlijn senioren

De TC-senioren zoekt een lijncoördinator heren. Als lijncoördinator denk je mee over het beleid voor de senioren en regel je zaken rondom de herenteams.
De TC-senioren komt een keer per maand bij elkaar. Je bent er ongeveer twee uur per week mee bezig.