11-3-2020
AL

Mark de Lange, nieuwe penningmeester HC 's Hertogenbosch

Nieuwsafbeelding
Onze huidige penningmeester, Suzan van Zitteren is op eigen verzoek tussentijds teruggetreden. Mark de Lange zal de rol van penningmeester van haar gaan overnemen. De aanstelling van Mark is onder voorbehoud en goedkeuring van de eerstkomende ALV in september van dit jaar. Hij stelt zich hier graag vast aan ons voor:

Mijn naam is Mark de Lange en ik ben gevraagd het penningmeesterschap van HC 's-Hertogenbosch op me te nemen. Ik loop al wat jaren rond op de club. Toen ik eind jaren '90 vanuit Rotterdam in Den Bosch kwam wonen, was ik als toeschouwer direct getuige van de mooie successen van de dames en heren in die tijd. De jaren daarna heb ik met veel plezier bij de veteranen gehockeyd. De laatste jaren heb ik me wat meer op de zaterdagen gericht om mijn drie jongens aan te moedigen en/of te coachen. Ook mijn vrouw is actief geweest, onder andere als lid van de minicommissie en zij is nu nog fanatiek trimhockey- lid. 
Regelmatig ben ik langs de lijn te vinden als toeschouwer bij dames en heren 1 op zondag. In het werkende leven ben ik inmiddels ruim 20 jaar actief in financiĆ«le eindverantwoordelijke rollen bij diverse grote en middelgrote internationale bedrijven. 
Het lijkt me leuk en uitdagend om samen met het bestuur en de leden te helpen HCDB op een financieel robuuste manier nog leuker en succesvoller te maken.