26-5-2020
AL

Blijf denken aan de 1,5 meter!

Nieuwsafbeelding
Beste jeugdleden en hun ouders,

We zijn nu ongeveer drie weken aan het trainen volgens de Corona-maatregelen en -protocollen die opgesteld zijn door de verschillende overheden. Bij heel veel teams gaat dat heel goed. Daarvoor onze complimenten!
Daarnaast zijn wij super blij dat er iedere dag begeleiding (in de blauwe jasjes of hesjes) op onze club rondloopt die er alles aan doet om alles goed te laten verlopen. Dus ook onze dank hiervoor richting coaches, managers en ouders. Dank jullie wel!

Maar, waar letten we nou eigenlijk op?
Het belangrijkste doel van de blauwe hesjes/jasjes is het zorgen voor voldoende afstand
tussen jou en jouw teamgenoten, de zogenaamde 1,5 meter. Dat getal kennen we inmiddels wel na al deze maanden. Maar wat is nou 1,5 meter concreet?

We geven je even een voorbeeldje uit de hockeywereld: 1,5 meter is bijna twee volwassen hockeysticks afstand! Dat is dus echt meer dan je denkt. De begeleiding let er voornamelijk op dat jij en je teamgenoten op ongeveer twee hockeysticks afstand van elkaar lopen.
Het kan dus voorkomen dat de begeleiders je erop aanspreken voor, tijdens of na de training als je je er niet aan houdt. Volg dit dan ook met respect op, zij doen dit namelijk voor jou!
Willen we blijven trainen, dan zullen we niet alleen aan elkaar moeten laten zien dat we die 1,5 m. afstand van elkaar kunnen houden, maar ook aan de gemeente en de politie. We worden er namelijk direct op afgerekend als we dit niet opvolgen. Dit betekent dat jij dan niet meer kunt trainen, en dat is het laatste wat we willen!

Daarnaast hebben de blauwe hesjes/jasje als doel om ervoor te zorgen dat de logistieke
routes op de club opgevolgd worden. Deze routes maken het makkelijker om de 1,5m
afstand te kunnen houden.

Dus concreet:
- Kom echt pas 10 minuten voor je training aan op de club.
- Hou 1,5 meter afstand.
- Volg de aangepaste routes op de club naar de training en weer terug.