Woensdag 14-8

Na vorig jaar het WK in Barcelona, is dit jaar weer het EK Masters Hockey aan de beurt. De nationale teams dames en heren van 35 t/m 59 jaar treffen elkaar op dit hoogste Europese podium.
Dit jaar is het EK Masters Hockey uitgesplitst over twee toernooien. Het EK voor 35+, 40+ en 45+ wordt gehouden van 22 t/m 28 juli op HC R ... Lees meer

Nieuwsafbeelding
Woensdag 14-8

Inmiddels begint het trainingsschema steeds meer vorm te krijgen. Om iedereen goed te informeren over de richtlijnen die we hanteren zetten we alles op een rijtje:
Senioren

1x 1,30 uur training (aanvang op jeugdtijd 19:30 uur dan 1,15 uur training)
Teams die uitkomen in de hoofdklasse trainen iedere week o ... Lees meer

Nieuwsafbeelding
Woensdag 7-8

Per 1 augustus ben ik,  Pascal Claveaux , werkzaam bij HC ‘s-Hertogenbosch en ga ik samen met Mark Landman (breedte) en Joost Brouwers (jongste jeugd) de trainingen coördineren. Een paar weken geleden ben ik binnen de club al ruimschoots geïntroduceerd dus dat laat ik bij deze achterwege.

We gaan ons inzetten om een aanta ... Lees meer

Nieuwsafbeelding
Donderdag 25-7

Hoe leuk is het om na de zomervakantie weer lekker te gaan hockeyen. Nog leuker is het om intensief te werken aan je hockeytechniek!

Om andere dingen te leren en steeds weer opnieuw uitgedaagd te worden! En als je dan ook nog eens getraind wordt door onze toptrainers… Als de basis namelijk in orde is kun je snel volgende stapp ... Lees meer

 
 
Dinsdag 20-8

Het nieuwe seizoen van Kabouterhockey gaat na de zomervakantie weer van start. Speciaal voor de allerkleinste organiseert HockeyWerkt deze unieke trainingen, afgestemd op kinderen in de leeftijd van 3,5 tot 6 jaar.

Kinderen ontdekken tijdens de trainingen op een speelse manier hun hockeytalent en maken samen met leeftijdsgeno ... Lees meer

Nieuwsafbeelding