Beste trainers, jeugdleden en ouders,


Vanaf deze week trainen we met de richtlijnen van o.a. de avondklok.

Om ervoor te zorgen dat we echt om half 9 iedereen op de fiets hebben en in de auto en dus ook veilig thuis, zijn er een paar spelregels. Deze hebben we voor je uitgewerkt op één pagina en kan je vinden als download bij dit bericht. De meeste afspraken zijn natuurlijk bekend en hebben hier de afspraken ivm de avondklok aan toegevoegd. 

 

Om 20:15 uur zal er omgeroepen worden dat het dus 20:15 uur is. De bedoeling is dat de training dan afgerond wordt, de materialen opgeruimd worden.

Zorg er svp voor dat alle teams om 20:25 uur richting fietsenstalling gaan en auto.

Zo kunnen de trainers, coördinatoren en ons horecapersoneel ook alles afsluiten en om 21 uur op een veilige manier thuis zijn.

 

We hopen op jullie begrip hiervoor voor de aankomende tijd.

 

Bijlage: ProtocolAlgemeenHCDB.pdf
 

 
lees verder
We hebben weer veel gevonden voorwerpen op de club liggen. In bijgevoegd PDF vind je de foto's van de 33 items met een nummer. 

Zit er iets tussen dat je herkent en wilt ophalen? Mail dan naar clubmanager@hcdenbosch.nl, geef het nummer van het item door en stem af wanneer je het komt ophalen. 

De items blijven tot 18 maart op de club liggen. 
 

Bijlage: GevondenvoorwerpenHCDB.pdf
 

 
lees verder
Raoul Ehren houdt na dit seizoen op als coach van de hockeyvrouwen van HC ’s-Hertogenbosch. Ehren heeft dan maar liefst twaalf seizoenen als hoofdcoach erop zitten. Hij stapt over naar de nationale vrouwenploeg van België.

Ehren combineert sinds maart 2019 zijn rol bij Den Bosch met zijn werk bij het Belgische elftal. Eerst als assistent en sinds afgelopen december vervangt hij Niels Thijssen tijdelijk als bondscoach. "Ik wist toen al dat ik moest nadenken over een fulltime functie na het EK van komende zomer”, vertelt hij. "En dat heb ik de afgelopen weken ook gedaan. De keuze was zeker niet gemakkelijk.”

De 47-jarige coach, die meer dan tweehonderd zeges met de Bossche ploeg boekte, geeft aan nog steeds met veel plezier met het team te werken. De chemie is ook nog volop aanwezig. "Maar deze uitdaging in België vind ik ook erg mooi. En ik denk dat het nu het moment is om deze kans te pakken. Ik wil samen met België stappen zetten op de wereldranglijst.”

Mooi afscheid geven

Het nieuws kwam voor bestuurslid tophockey Vera Vorstenbosch niet helemaal als een verrassing. "Na zoveel jaar weet je dat vroeg of laat een van de partijen een ander pad kiest. En nu is het moment voor Raoul. We gunnen hem deze stap. Hij is een fantastische coach, die onwaarschijnlijk veel voor de club heeft betekend. Hij verdient niets anders dan een mooi afscheid.”

Ehren startte in 2003 als assistent onder Herman Kruis bij ‘s-Hertogenbosch. Na een seizoen als hoofdcoach bij het Bredase Push, begon hij in 2009 als coach bij de Bossche vrouwen. Gedurende zijn hele periode bij Den Bosch werd hij in totaal dertien keer landskampioen en veroverde hij elf EHCC-titels. "Een prachtige tijd, met een geweldige ploeg. Ik hoop dan ook dat we samen kunnen afsluiten met een veertiende titel. Daar gaan we vol voor”, besluit Ehren.

Hervatting competitie

Vanwege de huidige weersomstandigheden staat er voor de negentienvoudig landskampioen dit weekend geen wedstrijden op het programma. Op 20 februari wordt de competitie – naar alle waarschijnlijkheid – voor de Bosschenaren hervat met de wedstrijd tegen HGC, om 12.45 uur aan de Oosterplas.

 
 

 
lees verder

Beste jeugdspelers, ouders, coaches en managers, 

 

Een beetje koud was het zeker nog, zaterdagochtend vroeg op de club, maar wat was het fijn al die volle velden weer te zien! Hopelijk hebben jullie een leuke eerste poulewedstrijd gespeeld?! Misschien was het een hele sterke tegenstander of wellicht viel het wat tegen. Het goede nieuws is; komende zaterdag hebben we voor jou en je team weer een nieuwe poulewedstrijd in de planning staan. Tegen wie je speelt, hoe laat en op welk veld, je kun het allemaal in bijgevoegd wedstrijdschema zien. Ook de uitslagen van de wedstrijden van gisteren en de standen zijn bijgevoegd.

 

Voor de duidelijkheid; tijdens de wedstrijddagen verwachten we dat iedereen zich houdt aan de geldende RIVM-richtlijnen op en om ons complex. De infobalie zal bemand zijn en we vragen je om je via de QR-code aan te melden als ‘aanwezig’.

 

Succes (weer) op school deze week en tot op het hockeyveld!

 

Hartelijke groet,

 

Jeugdcommissie HC 's-Hertogenbosch

 

Bijlage: Wedstrijdschema6maartinternecompetitie.pdf
 

 
lees verder
 
naar de website